Döntsön jól, ha kórház, vagy orvossal szemben menne a bíróságra!

Évről évre több ember, több hozzátartozó találkozik az orvosi műhiba, egészségügyi szolgáltatóval szembeni kárigények fogalmával.    Bírósági per szakszerű kiváltása ezen a területen minden fél érdeke.

 

Szakmai és piaci tapasztalat, hogy a fogászat, szemészet, háziorvosi tevékenység összefüggésében a páciensek között  2016 évben többen jelentkeznek panaszosok.

 

Előbbiekben orvosi műhiba miatt, utóbbi esetben az betegjogokkal, személyiségi jogokkal kapcsolatban alakulnak ki panaszok, jogsérelmek.

 

Egészségügy színvonala a kevesebb betegjogi sérelemmel is jellemezhető!

Betegek és hozzátartozóik szakmai partnerei vagyunk!  Ha lehet ne pereskedjen!

Ha elvesztjük rokonainkat, ha feltételezzük az egészségügyi szolgáltatás hiányai, műhiba okozta a nemvárt halálesetet a perindítás az utolsó eszköz legyen.

 

Számtalan ismeretlen adat, kezelés kerülheti el figyelmünket, s az egészségügyben az indokolatlan jogvitáknak nincs helyük.

 

Nehezíti az ügyfél dolgát, hogy számos kórház az első ügyvédi felszólításra érdemben nem egyezség készen reagál, a válasz általában mindenben tagadó.  

 

Bírósági per kiváltásának fontos kelléke a párbeszéd az egészségügyi szolgáltató vezetősége részéről a megkereséseknél!

 

 

Ha a gyanúnk fennáll érdemes a valóban a  kórházaktól ténylegesen függetlenül dolgozó betegjogi mediátorok, betegjogi tanácsadók irodái közül választani.

 

Kártérítés ügyekben a mediátorok munkája nagyon hasznos!

Kártérítés ügyekben a mediátorok munkája nagyon hasznos! Legyen az baleset, vagy egészségügyi terület!

 

Betegjogi képviselő megbízásunk alapján megteheti az iratbekérések szakmai feladatát. Ez talán a leglényegesebb, mert a kérdések többsége orvosi szakmai terület kérdése!

 

 

FEBKI FÜGGETLEN EURÓPAI  BETEGJOGI TANÁCSADÓ

 

 

Ha az iratokat a kórház, a családi orvos kiszolgáltatta – következzen az egyezségre irányuló mediációhoz a panasz közös mérlegelése, a vita és szándékok megértése konzultáción.

Szakmai tapasztalat, hogy a bírósági per kell, hogy az utolsó lépés legyen a beteg kontra egészségügyi szolgáltató vitákban!

 

Számos panasznál azonban elegendő a permegelőző eseti szakértő megbízása – a panasz jellegének, kérdéseinek pontosításához!

 

Irodánk munkatársai között a szaktárgyalói, közvetítő szakemberek és ügyvédek mellett több orvosi terület (traumatológia, háziorvos, sebészet stb.) és több egészségügyi szolgáltatói ápolói terület, diplomás betegjogi szakterület szakemberei foglalkoznak a permegelőző szakaszban a panasz ADR szakértésével.

 

 

Szakértői vélemény megállapítása megerősíthetik a gyanút s akkor a kártérítésre irányuló mediáció akár gyors egyezségre vezethet!

 

Egészségügyben a kockázatok ismertségének, a szolgáltatási szakmai előírásoknak, egészségügyi dokumentációnak jelentőségük van a panaszos beteg, hozzátartozó döntésében.

 

 

Bírósági perben a kár több kategóriában megjelenik a bírósági gyakorlatban.

 Időpontra bejelentkezés saját panasszal: 06-305-992-842 (Munkanapokon 12h-18h)
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s